Underhållning på nätet

På internet går det att hitta det mesta, som fler och fler lär sig varje dag. Ett av huvudsysslorna på nätet är underhållning, det finns otaliga sidor som erbjuder olika former av underhållning till alla som vill uppleva det.3630487-woman-on-her-couch-surfing-the-internet

Youtube

Idag är det nog ingen som spenderar tid på nätet som behöver få det förklarat för sig vad Youtube är. Men det finns en sådan ofantlig mängd av klipp där att det kan vara svårt att hitta rätt. Ett av de bästa sätten är att inte bara leta efter en specifik video, utan att hitta en bra uppladdare/skapare. Gillar man till exempel underhållning blandat med vetenskap kan man besöka SciShow. Känner man istället för att lyssna på lite spelmusik i acapella har Smooth McGroove en härlig samling för de som vill bli nostalgiska. Från uppladdare som dessa kan man sedan hitta andra roliga Youtubekanaler att besöka.

Twitch

Som Youtube  är Twitch en video tjänst på nätet, men de fokuserar mer på livestreaming. Ett av de mest populära användningarna för Twitch idag är att livestreama spel, både på amatör- och proffsnivå. Mycket av det som ger en livestreamare succé är att vara underhållande såväl som duktig och det har visat sig vara en lönsam kombination. Det finns många som faktiskt donerar pengar till livestreamare för att de ska fortsätta och visa sin uppskattning för det de gör. Populära spel på Twitch just nu inkluderar League of Legends, Hearthstone, Dota 2 och StarCraft 2. Många spelturneringar sänds även live på twitchkanaler.

Spelsiter

Vill man vara en mer aktiv deltagare av sin underhållning finns det även många sätt att spela spel på nätet. Sidor som Kongregate har massvis med gratis flashspel som man kan underhålla sig själv med.

About the author: Lazaro Jerde