Sälja på nätet

Vill du börja sälja dina produkter på Internet?

Det är en stor fördel om man satsar på att sälja sina alster via nätet – man får en enorm kundkrets om man lyckas med föresatsen att skapa en butik på nätet. Har man en produkt som man säljer på hemmaplan kanske till slut marknaden blir för liten. Många som har lokala butiker satsar på att ta hjälp av Internet för att nå en bredare marknad. Försäljningen kan öka hur mycket som helst egentligen beroende på hur duktig man är på att göra sin webbshop synlig.

tangentTänkbara kunder surfar omkring i Cyperspace och med lite tur hittar de din shop. Med ett enkelt knapptryck på tangentbordet har de köpt din vara.

Men det gäller att man har en webbshop som är användarvänlig både för säljaren och för kunden. Det får inte vara för svårt att förstå sig på hur man skall göra för att köpa varan och att betala för den.

Ett tips är att satsa på att ta hjälp med att ladda upp en webbshop. Ta hjälp av en specialist som till exempel Kodmyran. Företaget tillhandahåller mycket bra lösningar och har en mycket bra support. Om du inte tidigare har någon erfarenhet och inte har så många produkter får du lika bra hjälp som den som redan varit igång ett tag. Kodmyran ser till att du får den paketlösning som passar dig bäst.

Du väljer enkelt vilken lösning du vill ha för din shop. Det billigaste paketet heter Seller och det kostar inte mer än 495 kr per månad (2013). Det kan vara en bra första start för dig som är ovan vid E-handel. Andra lösningar är Grund, Premium och Komplett och de är naturligtvis kraftfullare paket man kan uppgradera till efterhand. Jämför Kodmyrans erbjudanden här.

 

About the author: admin