Populära smartphones

Att äga en smartphone har blivit något av ett måste i dagens samhälle. Olika smartphones kommer dock med så många olika funktioner och finesser att det kan vara svårt att veta vilken som är värd att satsa på.

Med inspiration från den englska sajten Tom´s Hardware listar vi nedan några de mest populära alternativen som går att få tag på idag.

Samsung Galaxy S5

Den må se nästan exakt likadan ut som sin föregångare S4, men under skalet finns det en rad förbättringar som tillsammans gör detta till en vinnare. Dessa inkluderar bland annat en snabb 16 megapixels kamera med realtids-HDR samt en fingeravtryckssensor som funkar med PayPal. Höjdpunkterna är dock dess ljusa och färgrika skärm, vattenavstötande design, förbättrade batteritid och överlag starka prestanda.

Iphone 5S

Vid första anblick verkar inte mycket ha förändrats från föregångaren, men Iphone 5S kommer med ett grymt A7-chip som spöar de flesta Android-telefonerna. Lägg till en iSight-kamera med dubbel LED-blixt och 8 megapixel upplösning samt en TouchID-sensor så har du en smartphone som heter duga.

HTC One M8

Är det en snygg smartphone du är ute efter så är det definitivt en HTC One M8 du ska satsa på. Men bara för att den är snygg betyder det inte att det läckra metallskalet ekar tomt. Här döljer sig en ilsnabb processor av typen Snapdragon 801, en dubbellinsig kamera samt ett mastigt batteri på 2,600 mAh.

Motorola X

Denna smartphones starkaste kort tar formen av en dedikerad språkprocessor som låter dig styra telefonen utan att lyfta ett finger. Få frågor besvarade, skicka ett SMS till mamma eller använd din röst för att ge andra kommandon, Motorola X fixar resten. Andra fördelar inkluderar en bra HD-skärm på 4,7” och ett lågt pris.

About the author: admin