Mysets säsong

Sommaren och varma dagar i all ära men hösten måste ändå vara mysets och avkopplingens säsong. Vi fyller sommaren med resor, äventyr, utflykter och ständiga projekt. Det är roligt men det är också utmattande. Men på hösten, då slappnar vi av och boar in oss och myser.

Skapa uterum inomhus

Om du älskar att mysa utomhus på en balkong eller en altan men känner att gradtalet är lite för kallt kan du imitera utomhuskänslan inne i ditt hem. Skaffa en mysig fåtölj, köp några vackra plädar, välj ut fina ljuslyktor som påminner om sommarens sena kvällar ackompanjerade av fågelkvitter, och njut.

Förhöj inredningen

Ett billigt, mysigt och enkelt sätt att variera och förhöja inredningen är att använda tända ljus som en medveten del av inredningen. Du kan antingen köpa levande ljus som matchar dina olika rum, stilar eller möbler.

Eller så kan du använda de levande ljusen som en egen del av inredningen och skapa stilar med de levande ljusen. Det lyfter inredningen och skapar en variation. Dessa stilar kan du variera efter årstider eller humör.

Här kan du hitta något intressant oavsett om du vill skapa uterum inomhus eller förhöja din inredning. Unna dig en extra guldkant till mysets säsong.

About the author: Lazaro Jerde