Lite tidsfördriv online

Internet har blivit en sådan stor del av vardagen. Vi är nästan alltid uppkopplade och detta har lett till att vi söker och surfar på nätet även när vi inte letar efter något speciellt. Det finns flera olika tidsfördriver att ägna sig åt online, men dessa får man nog säga är populärast.

Spela

Att spela ”småspel” är den ultimata underhållningen när man bara vill koppla bort och göra något annat i en timme. Med småspel menar vi spel med flera olika nivåer så det är lätt att avsluta spelet efter man nått en ny nivå. Småspel kan också vara spel som man aldrig kan klara ut, det bara fortsätter och kan även bli svårare och svårare.En vanlig variant är enkla flashspel som man spelar direkt i sin browser. Majoriteten av spelen är gratis och bara skapta för att att underhålla spelare en stund då och då.En annan variant är casinospel såsom online slots. Även om man lockas att fortsätta spela på grund av vinstchanserna så är det många som nöjer sig med att spela slots i en kvart eller två. Det är spännande att man kanske kan vinna men samtidigt är det inte så stor variation i hur en slot fungerar och därför brukar man inte spela så länge varje gång.

Shopping

En klar favorit hos båda könen. Alla gillar att titta efter saker som man skulle vilja ha. Man surfar fram och hittar produkten, sedan går man vidare och se vilken version som verkar bäst. Därefter börja man jämföra priser med andra butiker och se hur man kan få hem sin nya favoritsak som billigast. Sedan glömmer vi ofta bort det och går vidare i vardagen. Den typen av ”drömshopping” är väldigt populär.Sedan kan det så klart skilja sig mellan vad kvinnor och män väljer att shoppa efter. Men tack vare nätet kan vi nu hitta saker som vi inte visste att vi ville ha, och sedan vilja ha dem. Dock kan det ta många drömshoppingar innan någon väljer att klicka på köpknappen.

About the author: Lazaro Jerde