Julklappar som låter kreativitet flöda online

Att köpa julklappar kan vara svårt, man vet aldrig säkert vad någon vill ha. Det finns dock sätt att ge bort något som är både unikt och roligt, personanpassade saker. 

iPhoneskal

Att köpa iPhoneskal kan snabbt kännas ganska tråkigt. Många liknar varandra och få är faktiskt snyggare än telefonen själv. Som tur är så erbjuder iPhonebutiken.se något så roligt som skal man får designa själv. Detta betyder att du själv kan välja ut en bild att dekorera ett skal med. Du kan alltså göra något helt unikt.Om du inte själv kommer på något klockrent att använda på skalet så kan du istället köpa ett presentkort så att personen ifråga själv får välja ut en bild som passar. På det sättet har du gett något väldigt enkelt och samtidigt väldigt personligt.

3d-utskrifter

3d-skrivareHemsidan Shapeways erbjuder något så roligt som 3d-utskrifter gjorda av dina egna designer. Visst, det finns billiga 3d skrivare att köpa själv men de är otroligt begränsade i förhållande till vad Shapeways kan erbjuda. De har nämligen maskiner som kan skriva ut i otroligt höga upplösningar, fyrfärg eller i metall! Detta betyder att du till exempel kan designa ett helt personligt smycka för att sedan skriva ut det i stål och skicka till presentmottagaren. Om du inte själv är duktig på att designa 3d-modeller så finns det flera unika lösningar. Dels så finns det redan tusentals färdiga modeller uppladdade som man utan problem kan köpa. Det finns dessutom ”appar” som gör det otroligt enkelt att göra unika och personliga skapelser.Även Shapeways erbjuder presentkort så att mottagaren själv kan välja han hen vill ha.

About the author: Lazaro Jerde