De 3 bästa VIP programmen

Att spara pengar eller hitta de där hemliga erbjudandena är något som alltid är roligt. Här är tre av de bästa VIP-klubbarna som finns online.

För barnen

legoland

Lego har i sin onlineshop ett VIP-program där du kan samla poäng på dina inköp och med det sedan få återbäring och tillgång till speciella utgåvor, arrangemang och erbjudanden! För att gå med i det behöver man bara gå in på deras hemsida och registrera sig.

Detta kan innebära allt från att få tillgång till nya byggsatser innan dom släpps och få dubbelt med poäng på utvalda byggsatser.

För xperia ägaren

Sony har till sina Xperiatelefoner nu skapat ett VIP system där alla medlemmar får tillgång till Xperia Lounges som är en app med tävlingar och gratis material. Just nu får du utan kostnad ladda ner Michael Jacksons nyaste skriva Xscape. Dessutom kan du efter en tävling vara en av de lyckliga vinnarna som får en resa till Las Vegas och Cirque du Soleils Michael Jackson ONE show. Denna appen är ett måste för alla Xperiaägare.

För pokerspelaren

Betsafe har med Poker Black skapat ett grymt VIP system.  där loyalitetspoäng som man tjänar genom att spela poker, både i turneringar och övriga spel för riktiga pengar. Poängen kan sedan omvandlas till pengar som man sedan i sin tur kan spela för! Kommer man upp i toppnivån kan man få hela 30% av sina poäng tillbaka i pengar.

Det betyder inte att du behöver vara den absoluta topspelaren för att dra nytta av det. Redan från 1 poäng får du 10% i cashback. 

About the author: admin